TYR ENVIRO-TECH

10 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Mai le 2021 i le 2025, o le maketi scrubber o le a avea TYR ma tagata taʻalo tele.

Mai le 2021 i le 2025, o le maketi scrubber o le a avea TYR ma tagata taʻalo tele.
Niu Ioka, Setema 6, 2021/PRNewswire/- E tusa ai ma le Technavio, i le va o le 2021 ma le 2025, o le maketi scrubber o loʻo faʻamoemoe e tupu i le US $ 138.2 miliona.
Ole atina'e ole a alu ile tali, toe fa'aleleia ma fa'afouina vaega.
O le lipoti i le aʻafiaga o le COVID-19 i luga o le maketi o le maʻa scrubber o loʻo tuʻuina atu ai faʻatusatusaga o maketi i luma ma pe a maeʻa le COVID-19.Na fa'atautaia e le au su'esu'e a le Technavio le tele o fuafuaga o le lipoti e ala i metotia su'esu'e agava'a ma fa'afuainumera e taunu'u ai i taunu'uga sili ona feso'ota'i ma pisinisi.
A o faʻaauau pea ona sosolo le faʻamaʻi fou o le coronavirus, o faʻalapotopotoga i le lalolagi atoa o loʻo faʻaogaina tekinolosi e faʻasolosolo malie ai lo latou paʻu.Tele kamupani o le a uia le tali, toe faʻaleleia, ma faʻafouina vaega.Fausiaina o le maufetuuna'i pisinisi ma le ausiaina o le atamai o le a fesoasoani i faʻalapotopotoga e agai i luma i la latou faigamalaga mai le faʻalavelave COVID-19 i le isi tulaga masani.
Global Battery Market-O le maketi i le lalolagi atoa o loʻo vaevaeina e ala i le faʻaoga (mea faʻatau eletise, felauaiga, ma le faʻaogaina) ma faʻafanua (Asia Pasefika, Amerika i Matu, Europa, Amerika i Saute, ma MEA).
Global carbon capture and storage market-O le maketi o le kaponi ma le teuina o maketi o le lalolagi e vaevaeina i le voluma (faʻaleleia le suauʻu toe faʻaleleia ma le teuina o eleele), tekinolosi (muaʻi faʻafefe, post-combustion ma oxy-fuel combustion), ma tagata faʻauʻu i le voluma ( eletise, suauu ma kesi, ma Gaosimea), felauaiga (paipa ma va'a), ma fa'afanua (Amerika, Asia Pasefika, MEA, ma Europa).
Faʻateleina, o le faʻaogaina o le lithium-ion battery-powered scrubbers ua faʻalauiloaina le atinaʻeina o le maketi scrubber battery.E le gata i lea, o le faʻateleina o tupe faʻaalu a le au faʻatau e faʻateleina ai le manaʻoga mo tagata suʻesuʻe e faʻamoemoe e faʻaosoina le maketi o le maʻa scrubber e ausia ai se fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga e lata i le 6% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
the inverter

 


Taimi meli: Sep-22-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou